Filter

Navigation:  Algemeen > De 'Bewerkingen' knoppenbalk >

Filter

Een filter biedt de mogelijkheid om records die aan één of meerdere (zelf te bepalen) voorwaarden voldoen, te filteren uit het huidige bestand. Records die niet aan die voorwaarde(n) voldoen, worden niet dan niet getoond.

Werkwijze

oDoor op de knop 'Filter' te klikken met de muis

clip0530

oDoor op de smartkey 'F' van het toetsenbord te drukken (zoals aangegeven bij deze keuze in de rode kleur)

Afhankelijk van waar u de keuze 'Filter' gebruikt, kunt u

oEen snelfilter instellen
(Klanten, leveranciers, prospecten, artikelen, offertes, bonnen, facturen, grootboekrekeningen, boekhoudplan, intrastat, herstellingen, aankopen, projecten, ...)

oEen geavanceerde filter instellen