Team: Luc Smeulders AXITO Software

Luc
Smeulders

Zaakvoerder & Developer

De computer en het programmeren spelen al sinds de jeugdjaren een grote rol in Lucs leven. Dat is ooit begonnen met de Commodore-64, waarmee Jacky en hij werden gebeten door de microbe van het programmeren. Tijdens zijn verdere studies als Industrieel Ingenieur aan de KIHL in Diepenbeek werd die passie alleen maar groter.

 

Na zijn studies werd een leven in de IT dan ook bijna vanzelfsprekend. Luc was zich goed ervan bewust dat dat betekende hij levenslang zou moeten bijleren, nieuwe technieken en programmeertalen onder de knie krijgen... En dat maakt het voor hem nu net zo boeiend tot op de dag van vandaag.

Luc is hoofdzakelijk bezig met het verbeteren van bestaande of het ontwikkelen van nieuwe modules. En indien er support-vragen binnen komen die niet op 1-2-3 opgelost raken, dan zoekt hij mee naar de oplossing.

 

In zijn vrije tijd gaat Luc geregeld fietsen, mountainbiken of wandelen. Maar zelfs dan betrapt hij zichzelf geregeld erop dat hij ondertussen weer aan het nadenken is over lopende projecten. Zo dienen zich vaak spontaan oplossingen aan, waarmee hij vervolgens aan de slag kan. Die microbe laat hem maar niet los…