2018

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Nieuw in deze versie > Oudere versies >

2018

Kassabeheer: We hebben een aantal bewerkingen toegevoegd aan de video van een PLU. Deze zijn:

Een PLU-groep (vb 01) sorteren volgens artikelnummer

Een PLU-groep sorteren op omschrijving van het artikel.

Meerdere PLU-groepnummers toevoegen

Meerdere PLU-nummers toevoegen aan één PLU-groepnummer

Dit kan via het de keuze <Extra/diversen>

Betaalagenda: Het rekeningnummer wijzigen van alle opgenomen regels, om op een snelle manier de bank te wijzigen waarmee betaald gaat worden.

Inlezen excel-bestanden in offertes, bonnen en facturen: via een gestructureerde opmaak in een excel-bestand, kunnen deze in axito ingelezen worden. De velden artikelnummer, omschrijving, aantal, eenheid, eenheidsprijs en totaalprijs kunnen ingelezen worden.

Vanuit de video van een document kunt u via de keuze <* Overbrengen> de keuze <Inlezen Excel-bestand> uitvoeren. Via een dialoogvenster kunt u oa de naam van het excel-bestand, de begin- en eindregel en de kolompositie van de verschillende velden ingeven.