Aanmaningen printen

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Boekhouding > Vervaldagboek > Aanmaningen >

Aanmaningen printen

1.Ga naar het vervaldagboek en selecteer de openstaande, reeds vervallen verkoopboekstukken.
clip0200

2.Selecteer de klant/het boekstuknummer waarvoor u een aanmaning wilt printen.

3.Druk op <P>rinten.
Het printmenu verschijnt.
clip0201

4.Kies <A>anmaningen.
U krijgt de printkeuzes voor aanmaningen te zien.
clip0205

5.Kies <2> Klant ... volledig: - Zelf bepalen type aanmaning.
U kunt nu aangeven welk type aanmaning u wenst te printen. U kunt tevens ervoor kiezen om de tekst van de aanmaning tijdelijk aan te passen.
clip0206

6.Voer het type aanmaning in en druk tweemaal op <Enter>.
U krijgt al uw printopties te zien.
clip0207

7.- Kies <P>rint nu om de aanmaning naar de printer te sturen (indien u uw aanmaningen per post verstuurt).
- Kies <F> om een pdf-bestand van de aanmaning te maken.
- Kies <@> om het pdf-bestand rechtstreeks te e-mailen.
- U kunt ook altijd <V>ideo/Printvoorbeeld gebruiken om te kijken hoe de aanmaning eruitziet.
De aanmaning wordt geprint en u krijgt dit dialoogvenstertje te zien:
clip0209

8.Kies <J>a.
Het programma onthoudt nu dat u deze aanmaning verstuurd heeft. Op die manier krijgt u de volgende keer de suggestie om het volgende type aanmaning te versturen.