E-mailformulier toewijzen

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  AXITO Startmenu > Configuratie AXITO > Printerbeheer > E-mailformulieren >

E-mailformulier toewijzen

Zodra u een e-mailformulier gemaakt heeft, dient u nog in te stellen voor welke situatie dat formulier moet worden aangesproken. Op die manier zal het programma uw e-mailinstellingen enkel toepassen binnen het door u gekozen domein.

clip0316

1.Navigeer vanuit het priformbeheer <4> Priformcodes per netwerkstation.
U krijgt een overzicht van de huidige instellingen te zien.
clip0318

2.Selecteer het veld E-mailformuliercode en druk op <F5>.
U krijgt het overzicht van alle e-mailformulieren te zien.
clip0319

3.Selecteer het gewenste e-mailformulier en druk op <Enter>.
U heeft nu het e-mailformulier gekoppeld aan de geselecteerde regel.
clip0320