Exporteren lay-out

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Onderhoud/instellingen > Lay-out documenten >

Exporteren lay-out

Doel

Op een eenvoudige en snelle manier een layout (vb factuur layout 1) exporteren naar een xml-bestand, en dat vervolgens op een andere computer importeren.

Dit bestand kunt u kopiëren en plakken naar andere locaties of via een bijlage mailen naar een ontvanger.

Werking

Wanneer u de keuze ' > Exporteren lay-out' selecteert, verschijnt er een dialoogvenster

clip0590

Bestandsnaam

Hier vult u de bestandsnaam voor het exportbestand in. Indien nodig zal het programma de extensie xml zelf toevoegen.

Originele lay-out-code

Dit is de code van de betreffende lay-out die wordt geëxporteerd. Via de pijl-knop of de 'F5' toets krijgt u een overzicht van alle mogelijke lay-outs.

Lay-out nummer

Dit is het nummer van de lay-out

Doorgaan met exporteren

Door hier met 'J' te antwoorden, wordt het xml-exportbestand aangemaakt.

In het xml-bestand dat wordt aangemaakt worden volgende elementen toegevoegd:

oAlle data van de lay-out die u heeft geselecteerd

oAlle data van de printobjecten die bij die lay-out behoren

oAlle afbeelding die in de printobjecten zijn gebruikt

clip0409

We willen de factuur lay-out 1 exporteren. We vullen de velden van het dialoogvenster in

clip0591

waarna het exportbestand wordt aangemaakt. We krijgen volgende melding

clip0592

Merk op dat het path waar het xml-bestand opgeslagen wordt afhankelijk is van waar AXITO en de (dossier)bestanden geïnstalleerd zijn.