Hoofdmenu

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Overige handleidingen > Interface instellingen >

Hoofdmenu

U kunt zelf bepalen hoe het hoofdmenu wordt weergegeven. Afhankelijk van het soort gebruiker kunt u dit instellen.

Bovenaan in het AXITO-scherm kunt u de keuze Hoofdmenu selecteren (in de rode cirkel). In het menu dat dan verschijnt kunt u het gewenste menu selecteren.

clip0047

Momenteel zijn volgende menu beschikbaar. In volgende versies zal dit verder worden uitgebreid.

AXITO-Hoofdmenu

AXITO-Hoofdmenu

Facturatie-hoofdmenu

Facturatie-hoofdmenu

Boekhouding-Hoofdmenu

Boekhouding-Hoofdmenu

Kassa-Hoofdmenu

Kassa-Hoofdmenu