Instellingen onderhoud

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  E-docs importen & Exporteren > De IMEX module > Bijkomende info > Voorbereidingen >

Instellingen onderhoud

Via het onderhoudsprogramma kun je een aantal parameters instellen of activeren. Afhankelijk van de ontvanger, kun je een aantal instellingen aanpassen.

Peppol

Als je een Peppol-document naar de Vlaamse overheid wilt versturen, moet in het Peppol-document een verwijzing naar het uniek ‘Inkoopordernummer’ opgenomen worden. Dit inkoopordernummer kun je bij ieder factuur invullen in ‘Hun referentie’. Indien dit momenteel niet wijzigbaar is bij de factuur, kun je dit als volgt activeren:

Vanuit het Menu-programma selecteer je ‘Onderhoud handelszaak’

Vervolgens kies je voor ‘2 Instellingen handelszaak’

En dan ‘2 Instellingen: Op te vragen velden’

Vul een ‘J’ in bij ‘Hun referentie’

clip0406

eFFF

Voor eFFF moet er niets specifiek ingesteld worden.