Overige mogelijkheden

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Relatiebeheer > Werknemers > Commissiebeheer >

Overige mogelijkheden

De commissiecode omschrijving

De commissiecode omschrijvingen maken het de gebruiker gemakkelijk om een bepaalde commissiecode toe te kennen, omdat indien deze omschrijving goed is gekozen, dit een verwijzing geeft naar het soort verkoop.

Aanpassen van de commissiecode omschrijving

Hiervoor dient u volgende stappen te volgen:

1.Vanuit het hoofdmenu van de handelszaak selecteert u de keuze 'Werknemers'.

2.Vervolgens selecteert u voor de keuze '$ Commissiebeheer'.

3.In het keuzemenu dat dan verschijnt, kiest u voor 'Commissiecode omschrijving aanpassen'.

4.In het volgende dialoogvenster kunt de 10 verschillende omschrijvingen aanpassen.

Wijzigen van de commissiecode in een verkoopdocument

De te volgen procedure werd in de handleiding reeds eerder besproken.