Print nu

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Algemeen > De 'Bewerkingen' knoppenbalk > Printen >

Print nu

Wanneer u een keuze heeft gemaakt in het 'Printmenu', wordt een nieuw keuze-menu getoond: Het 'Print nu' menu.

clip0539

Print nu

Nadat u deze keuze heeft geselecteerd, wordt het gevraagde document geprint. Onder dit print-nu--menu vind u in detail 'Print info' terug:

oWelk document

oNaar welke printer

oWelk papierformaat

oIndien PDF, de naam van het PDF-bestand

oPriForm informatie

Video / Printvoorbeeld

Via deze keuze wordt van het document een voorbeeld op het scherm getoond.

clip0540   clip0543

F Maak PDF

Van het document dat u wilt printen wordt een PDF-document aangemaakt.

clip0541

@ E-mail PDF

Er wordt een PDF-document aangemaakt en dit document wordt als een bijlage in een mail verzonden naar de ontvanger (is vastgelegd via de klant).

EXtra / Meer opties weergeven

Via deze keuze krijgt u een extra keuze-menu te zien, waarbij u uit nog meerdere keuzes kunt selecteren.

Einde

Hiermee sluit u dit keuze-menu.