Snelprinten

Navigation:  Algemeen > De 'Bewerkingen' knoppenbalk >

Snelprinten

De keuze 'Snelprinten' wordt slecht bij een beperkt aantal bestanden getoond. Momenteel is dat enkel bij de verkoopdocumenten (offertes, bestelbonnen, leveringsbonnen en facturen).

Werkwijze

Om het 'Snelprinten' uit te leggen, gaan we als voorbeeld een factuur printen.

oSelecteer in  het hoofdemnu de keuze 'Facturen/creditnota'. De facturen worden getoond.

oOm een factuur te printen

Door op 'Snelprinten' te klikken met de muis

Door de smartkey 'Ctrl + P' te drukken (zoals aangegeven bij deze keuze in de rode kleur)

clip0445

Vervolgens wordt de factuur geprint, waarbij gebruik gemaakt wordt van layout 1. De printer waarnaar dit gestuurd wordt, is de standaard printen zoals deze is ingesteld in Windows.