Vervaldagboek exporteren naar Excel

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Boekhouding > Vervaldagboek >

Vervaldagboek exporteren naar Excel

1.Ga naar het vervaldagboek.
Meestal zult u de reeds vervallen, openstaande verkoopboekstukken willen opvragen.
clip0200

2.Druk op <P>rinten.
U ziet het printmenu.
clip0227

3.Kies <S>cherm micro.
U krijgt een uitgebreid gamma aan printopties te zien.clip0228

4.Kies <5> Verzenden naar EXCEL-bestand.
U krijgt een soortgelijk scherm te zien, maar deze keer staat er "zal verzonden worden naar EXCEL-..." achter Print nu.
clip0229

5.Vervolgens kies je voor <P>rint nu.
Het is mogelijk dat het bestand nu automatisch opent in Excel. Als dat niet het geval is, dan kan je het bestand via de gebruikelijke outputmap openen met Excel. (Aangezien het exportbestand een txt-bestand is, moet je waarschijnlijk de optie Openen met gebruiken.)