Video dagafschriften

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Boekhouding > Bankcommunicatie > Dagafschriften inlezen > Dagafschriften verwerken >

Video dagafschriften

Wanneer u de keuze 'Video dagafschrift' selecteert, krijgt u een overzicht van alle dagafschrift videoregels. Deze videoregels werden automatisch toegevoegd op het moment dat een CODA-bestand werd geïmporteerd.

Na het inlezen van een Coda-bestand zal de computer proberen linken te leggen. Wanneer u daarna de keuze 'Video dagafschrift' selecteert, wordt onderstaand scherm getoond

In dit scherm worden één of meerdere CODA-records getoond. Voor iedere record kunt u de huidige status afleiden via:

De kleur van het record

Een aantal velden van het record

De info-balk onderaan het scherm toont bijkomende informatie getoond, waarbij ook een aantal opmerkingen in een rode kleur worden getoond.

En afhankelijk van die huidige status, kunt u afleiden of er nog manueel aanpassingen dient te gebeuren.

De kleuren en hun betekenis

De velden en hun betekenis

Status