Car-Pass werken toevoegen aan document

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Car-Pass >

Car-Pass werken toevoegen aan document

Nadat u een leveringsbon, factuur of werkbon heeft toegevoegd, wordt vervolgens automatisch via een nieuw dialoogvenster de Car-Pass werken opgevraagd.

De Car-Pass werken zijn onderverdeeld in 7 hoofdgroepen, met daaronder meerdere subgroepen.

clip0720

In dit dialoogvenster kunnen volgende terugvinden:

Hoofdgroepen

Hierin worden 7 hoofdgroepen getoond

Subgroepen

Hieronder worden de subgroepen getoond van de geselecteerde hoofdgroep

Geselecteerde werken

Hier worden de geselecteerde subgroepen (werken) getoond

Annuleren

Indien u op annuleren klikt, wordt niets opgeslagen bij het document

Opslaan

Via deze knop worden de geselecteerde werken toegevoegd aan het document

Werkwijze

Een hoofdgroep selecteren

U klikt hiervoor op 1 van de 7 knoppen van de hoofdgroepen. In het deel waar de subgroepen worden getoond, verschijnt bovenaan de omschrijving van de geselecteerde hoofdgroep, met daaronder de verschillende subgroepen.

Een subgroep selecteren

U kunt op 1 van de 7 knoppen klikken waarin een subgroep wordt getoond. Nadat u op een knop heeft geklikt, verschijnt deze in het gedeelte 'Geselecteerde werken'. U kunt vervolgens nog op een andere subgroep klikken, zodat ook deze zal geselecteerd worden.

Enkel indien er meer dan 7 subgroepen zijn, verschijnen er rechts twee nieuwe knoppen, waarmee u de volgende of vorige 7 subgroepen kunt weergeven.

clip0721

Geselecteerde werken

Hier ziet u een overzicht van alle geselecteerde werken.

clip0722

Voor iedere regel staat er ook nog een kleine knop, waarmee u op eenvoudige manier die regel kunt verwijderen uit de lijst van geselecteerde werken.

Annuleren

Als u deze knop selecteert, zal er niets worden opgeslagen.

Opslaan

Door op deze knop te klikken, worden alle geselecteerde werken opgeslagen in het bijbehorende document.