Inleiding

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Inleiding

Beste lezer,

Beste AXITO-gebruiker,

Welkom op onze online handleiding. Deze online handleiding is een naslagwerk dat u begeleidt bij het gebruiken van AXITO-Software.

Aangezien onze software continu in ontwikkeling is, volgt deze online handleiding deze ontwikkeling op de voet. Wij doen ons uiterste best om deze handleiding op regelmatige basis bij te werken en de vernieuwde versie online te plaatsen. Om die reden is het mogelijk dat u soms licht afwijkende foto's of schermen ziet uit een vorige versie, maar de werking blijft hetzelfde.

We wensen u veel succes met onze software.

Het AXITO-team.

Indien u opmerkingen, vragen of bijkomende uitleg over deze handleiding nodig heeft, kunt u ons contacteren via support@axito.com