API-beheer

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  AXITO Startmenu > Configuratie AXITO >

API-beheer

Wanneer we in AXITO willen communiceren met externe partners, gebeurd dit meestal via een REST-API. Omdat iedere communicatie anders kan zijn, kunnen we deze via het API-beheer configureren.

De configuratie van de API's vinden we terug in het AXITO-Menuprogramma. U selecteert hiervoor volgende keuzes (vanuit het Hoofdmenu):

Configuratie AXITO

Selecteer het gewenste dossier (indien u met dossiers werkt)

API's beheren

Vervolgens wordt een overzicht getoond van de aanwezige API-configuraties

clip0666

De configuratie van een API doet u best in samenspraak met een AXITO-medewerker.