Contacten weergeven

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Algemeen > De 'Bewerkingen' knoppenbalk > Contacten >

Contacten weergeven

Wanneer u bijvoorbeeld in het klantenbestand de keuze 'Macro' selecteert, ziet u onder dit macro-scherm een aantal contacten staan.

clip0569

Het eerste veld in deze rode kader is een 'oude' methode om één contactpersoon in te vullen.

Na verloop van tijd merkte we dat dit veel te beperkt is. De volgende 2 velden behoren bij de 'nieuwe' contacten.

clip0572