Converteren en indexeren bestanden

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Onderhoud/instellingen >

Converteren en indexeren bestanden

Het menu

Wanneer u deze keuze selecteert, krijgt u volgend menu te zien

clip0416

Wat kunt u met deze verschillende keuze doen:

Converteren + indexeren alle bestanden

Wanneer u deze keuze uitvoert, worden alle bestanden van het programma geconverteerd EN geïndexeerd (hierna alle bestanden nog eens indexeren heeft dus geen zin).

Converteren + indexeren enkele bestanden

Eerst krijgt u een overzicht van alle bestanden, waarbij u met <+ Opnemen> en <- Niet opnemen> deze bestanden kunt opnemen. Hieronder bespreken we in detail hoe u het selecteren van bestanden kunt doen.

Vervolgens wordt via de keuze <* Converteren> alle opgenomen bestanden geconverteerd en geïndexeerd.

Indexeren alle bestanden

Via deze keuze worden alle bestanden van het programma geïndexeerd.

Indexeren enkele bestanden

Eerst krijgt u een overzicht van alle bestanden, waarbij u met <+ Opnemen> en <- Niet opnemen> deze bestanden kunt opnemen. Hieronder bespreken we in detail hoe u het selecteren van bestanden kunt doen.

Vervolgens wordt via de keuze <* Indexeren> alle opgenomen bestanden geïndexeerd.

Synchroniseren bestanden SNEL

Via deze keuze worden alle bestanden overlopen, en wordt de informatie gecontroleerd op mogelijke fouten die, indien nodig (en mogelijk) aanpassingen. Hierbij worden enkel de noodzakelijke controles uitgevoerd.

Synchroniseren bestanden GRONDIG

Via deze keuze worden alle bestanden overlopen, en wordt de informatie gecontroleerd op mogelijke fouten die, indien nodig (en mogelijk) aanpassingen. Hierbij worden alle controles uitgevoerd, en daardoor duurt dit ook langer.