Het onderhoudsprogramma

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Onderhoud/instellingen >

Het onderhoudsprogramma

Het onderhoudsprogramma starten.

Start AXITO Software door te (dubbel)klikken op het rode AXITO-icoontje op het bureaublad.

clip0412

Vervolgens wordt het AXITO-Menuprogramma gestart. U ziet een hoofdmenu verschijnen.

clip0582

In dit menu selecteert u de keuze 'Onderhoud AXITO-gegevens' en vervolgens Onderhoud handelszaak'.

clip0583

Indien u met meerdere dossiers werkt, kunt u nu een dossiernummer invullen.

clip0584

oU vult rechtstreeks het dossiernummer in. Indien u slechts een gedeelte invult, zal de computer het dossiernummer aanvullen of een overzicht tonen van de beschikbare dossiers

oU selecteert de Ellips-knop waardoor een overzicht van de beschikbare dossiers wordt getoond. Hier selecteert u een dossier via 'Overbrengen'.

Vervolgens wordt het onderhoudsprogramma gestart. Het hoofdmenu wordt getoond met een aantal keuzes

clip0585