Credits beheren

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  AXITO Startmenu > Configuratie AXITO >

Credits beheren

Deze handleiding is nog in ontwikkeling.

Daarbij heb je volgende velden:

Credit aantal: is huidig aantal credits, zal per api-call verlagen tot 0 (nooit negatief). Bij 0 is api niet meer uitvoerbaar

Credit limit: Is een waarde vanaf waarop gebruiker een melding krijgt dat zijn credit bijna op zijn

Credit vervaldatum: vanaf die datum zijn de credits niet meer te gebruiken (moet je manueel aanpassen).

Credit update: Hiermee geef je aan hoe de credits worden opgehoogd. Is bedoeld voor toekomst, als via externe weg de credits worden opgehoogd, bepaald deze parameter hoe die moet worden opgehoogd:

oAbsoluut: je koopt 100 credits, huidige is 25, nieuwe waarde is 100

oCumulatief: je koopt 100 credits, huidige is 25, nieuwe waarde is 125