Lightspeed

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  AXITO Startmenu > Configuratie AXITO > API-beheer > Configuratie >

Lightspeed

clip0672

Lightspeed is een bedrijf dat software en point-of-sale (POS) systemen ontwikkelt voor verschillende soorten bedrijven, met name in de retail- en horecasector. Het bedrijf biedt een reeks tools en diensten die ondernemers helpen bij het beheren van hun bedrijfsactiviteiten, waaronder verkooppunten, voorraadbeheer, e-commerce, rapportage en analyses, en meer.

Lightspeed biedt ook e-commerceoplossingen waarmee bedrijven online winkels kunnen opzetten en beheren. Dit stelt retailers in staat om hun producten zowel in fysieke winkels als online te verkopen.

Mogelijkheden

Via de AXITO API-koppelingen kunt u op een eenvoudige manier communiceren met uw webshop.

Bestellingen

De bestellingen die op de webshop worden geplaatst door uw klanten, kunnen worden gedownload naar AXITO. Vervolgens kunt u hiervoor een leveringsbon en uiteindelijk een factuur voor opstellen. De voorraad wordt hierbij automatisch in AXITO aangepast.

Facturen

De facturen die op de webshop werden aangemaakt, kunnen worden gedownload naar AXITO.