Creditsafe/Graydon

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  AXITO Startmenu > Configuratie AXITO > API-beheer > Configuratie >

Creditsafe/Graydon

clip0669

Krijg een helder inzicht in de financiële weerbaarheid van uw (potentiële) klanten en leveranciers. Onze kredietrapporten en kredietscores bieden een solide basis voor uw credit management strategie.

Om uw bedrijf te beschermen tegen verschillende financiële risico's, moet u de kredietwaardigheid en het risicoprofiel van uw huidige en potentiële zakenpartners onderzoeken en beoordelen.

Met onze volledige en nauwkeurige kredietrapporten kunt u snel en eenvoudig elk bedrijf ter wereld op hun kredietwaardigheid controleren. Zo kunt u uw credit management strategie perfectioneren, uw debiteurenbeleid optimaliseren en de risico's buiten uw bedrijf tot een absoluut minimum beperken.