Navigation:  Voorraad- & aankoopbeheer > Aankoop bestelbon > Bijkomende info >

De AXITO-knoppenbalk

Zowat alle keuze die in het aankoopbestelbonnen bestand voorkomen zijn gelijk aan deze bij bijvoorbeeld de verkoopbestelbonnen. Echter zijn er enkele keuze die typisch zijn voor deze module:

Video

Via deze keuze krijgt u een overzicht van de regels die aan deze aankoopbestelbon zijn toegevoegd.

Printen

Van de opgestelde aankoopbestelbon kunt u een bon printen, die u kunt faxen of kunt e-mailen.