F1: Help

Navigation:  Algemeen > De 'Functietoetsen' knoppenbalk >

F1: Help

Doel

U uit de nood helpen, als u 'vastzit'.

Dit kunt u door:

In de 'functietoetsen' knoppenbalk op de knop F1 te klikken met de muis

Door op <F1> te drukken op uw toetsenbord

Vervolgens krijgt u in een browser de online AXITO-helptekst te zien. Het voordeel van deze 'online' handleiding, ten opzichte van een geschreven handleiding, is dat u:

oDe meest recentste handleiding ziet die beschikbaar is

oOnmiddellijk die informatie te zien krijgt, die betrekking heeft op hetgeen u op dat moment aan het doen bent. De getoonde informatie handelt over zaken waarover u zich op dat moment vragen kunt stellen.