Instellen prijs-barcode

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Artikelenbeheer > Artikelen > Barcodes > Prijs-barcode >

Instellen prijs-barcode

In het onderhoudsprogramma kunt u instellen of u met een prijs-barcode werkt, en hoe deze barcode is opgebouwd.

In het hoofdmenu van het onderhoudsprogramma selecteert u achtereenvolgens:

6 Instellingen externe hardware

Barcodescanner

In het dialoogscherm dat verschijnt, kunt u de instellingen voor de prijs-barcode wijzigen.

clip0662

Voor de verdere beschrijving verwijzen we u naar dit gedeelte van de handleiding.