Intrastat: Aangifte via OneGate

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Boekhouding > Intrastat > Intrastat: Invoer & uitvoer >

Intrastat: Aangifte via OneGate

Het OneGate portaal is ontwikkeld om op een eenduidige manier uw intrastat-aangifte doen.

Dit OneGate portaal kunt u via onderstaande knop openen

Op dit OneGate portaal kunt u via een xml-bestand uw Intrastat-gegevens vanuit AXITO gemakkelijk opladen, zodat u niet alles opnieuw handmatig moet invoeren.

Handleidingen

Het gebruik en de werking van OneGate valt buiten de scope van deze handleiding. Wel kunt u hiervoor volgende OneGate handleiding raadplegen.

Indien u meer informatie zoekt over Intrastat en waar u mee moet rekening houden, verwijzen we u naar volgende Intrastat handleiding.