Nota

Navigation:  Algemeen > De 'Bewerkingen' knoppenbalk >

Nota

Bij de meeste bestanden kunt u aan ieder record een vrije tekst (nota) koppelen.

Werkwijze

oDoor op de knop 'Nota' te klikken met de muis

clip0576

oDoor op de smartkey 'N' van het toetsenbord te drukken (zoals aangegeven bij deze keuze in de rode kleur)

Weergave

Wanneer u 'Nota' selecteert, wordt een nota-veld getoond

clip0577

Via de 'F5' toets krijgt u een lijst waarin standaard nota's kunnen beheert worden. En via de keuze 'Overbrengen' of 'Enter' kunt u die standaard nota gemakkelijk invullen in dit nota-veld.

Nota's in macro's

Daarnaast wordt het nota-veld ook getoond in sommige macro-schermen. Enkele voorbeelden:

clip0578

clip0579