Rekeningnummers opnemen

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Boekhouding > Bankcommunicatie > Dagafschriften inlezen > Dagafschriften verwerken > Video dagafschriften > Video-regel splitsen >

Rekeningnummers opnemen

Vanuit dit boekhoudplan kunt u 1 of meerdere regels opnemen met de + of - toetsen (of via de knoppen in de knoppenbalk).

De regels die u heeft opgenomen, hebben een + teken in de eerste kolom staan.

clip0634

Wanneer u alle gewenste records heeft opgenomen, sluit u dit venster.

Vervolgens wordt volgend dialoogvenster getoond

clip0635

Wanneer u hier met Ja antwoord zullen alle opgenomen rekeningnummers toegevoegd worden aan het volgende scherm.