Bedragen opsplitsen

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Boekhouding > Bankcommunicatie > Dagafschriften inlezen > Dagafschriften verwerken > Video dagafschriften > Video-regel splitsen >

Bedragen opsplitsen

De opsplitsing van een video-record kunt u op een eenvoudige manier doen via volgend scherm

clip0636

In dit venster zien we de reeds aanwezige rekeningnummers (of opgenomen rekeningnummers) verschijnen.

Het scherm is opgesplitst in 2 delen

Opsplitsingen

A/K/L

Via een code A, K of L geeft u aan of u een tegenrekening, een klant of een leveranciers wenst toe te voegen.

Rekening

Afhankelijk van de ingevulde code kunt u vervolgens een tegenrekening, een klantnummer of leveranciernummer invullen.U kunt meerdere tegenrekeningnummers en het bijbehorende bedrag invullen.

Bedrag

In deze kolom vult u het gewenste bedrag in. Merk op dat u enkel een bedrag kunt invullen indien een tegenrekening, klant- of leveranciernummer is ingevuld. Rechts van ieder bedrag staat een knop clip0637 . Als u erop klikt wordt een bedrag ingevuld waardoor het opstaande salde (onderaan het scherm) op 0 komt te staan.

Het laatste bedrag staat nog op 0

clip0638

We klikken op de knop naast het bedrag

clip0639

Het bedrag wordt automatisch ingevuld

clip0640

Het saldo onderaan het scherm wordt 0.

Totalen

Hier worden de totalen van deze opsplitsing getoond. Hier onderscheiden we 3 bedragen

Bedrag dagafschrift

Dit is het originele bedrag van de video-regel die we opsplitsen

Totaal

Dit is de som van alle ingevulde bedragen in de kolom 'Bedrag'

Saldo

Dit is het verschil tussen 'Bedrag dagafschrift' en 'Totaal'

Als u de opsplitsing correct heeft ingevuld, moet dit op 0 komen.

Wanneer alles correct is ingevuld, kunt u het scherm afsluiten.

De ingevulde rekeningnummers, klant- of leveranciersnummers en bedragen worden toegevoegd

Het eindresultaat wordt getoond

clip0642