Toevoegen

Navigation:  Algemeen > De 'Bewerkingen' knoppenbalk >

Toevoegen

Wanneer u een nieuw record (bv. een artikel, klant, leverancier, offerte, bestelbon, factuur ...) wilt toevoegen, selecteert u deze keuze. Vervolgens komt een toevoeg-scherm tevoorschijn, waarna u de betreffende gegevens invult. Meer informatie over wat u zoal kunt invullen in de velden wordt besproken bij die betreffende module. Ook krijgt u meer info door F1 te selecteren.

Werkwijze

oDoor op de knop 'Toevoegen' te klikken met de muis

toevoegen

oDoor op de smartkey 'T' van het toetsenbord te drukken (zoals aangegeven bij deze keuze in de rode kleur)

Opmerkingen

oIndien u een bepaald veld van een reeds bestaand record wenst te wijzigen, moet u dus NIET gebruik maken van de keuze 'Toevoegen' maar van 'Wijzigen'.

oWanneer u alle voor u vereiste velden heeft ingevuld, kunt u alle overige velden (die u dus niet hoeft in te vullen) overslaan door op 'Page Down' te drukken.
       clip0643

oOnmiddellijk nadat u een record heeft toegevoegd, kunt u door middel van <Enter> op het toetsenbord een nieuw record toevoegen. Deze mogelijkheid verdwijnt zodra u als eerste volgende klik of toetsaanslag iets anders selecteert. Zo kunt u snel meerdere records achter elkaar toevoegen.