Adresboek

Klanten, leveranciers en werknemers kunnen standaard al toegevoegd worden. Met deze module gaat u nog een stap verder door overige relaties ook te kunnen toevoegen. Tevens een uitgebreidere CRM-F7-functie.

Overige relaties

  • Ongelimiteerd adresbroek en contactpersonen
     
  • De module adresboek heeft als functie het registeren van contactgegevens van bedrijven en personen. Deze moeten niet noodzakelijk een klant, leverancier of werknemer zijn. In het adresboek kunnen ook tevens kennissen, familie, overheidsinstanties, mogelijke leveranciers, enzoverder… toegevoegd worden.

Uitgebreide CRM-Functie

  • De module adresboek biedt u ook nog de mogelijkheid om uitgebreider gebruik te maken van de CRM-F7 functie. Dat wilt zeggen dat naast het beheer van de contactgegevens van uw relaties, u ook nog extra’s nota’s kan toevoegen aan een contact. Dit kan bv. gaan over wanneer u het laatst een afspraak had met iemand, een samenvatting van de afspraak, enzoverder.
     
  • Standaard is de F7-functie reeds voorzien, maar met behulp van het adresboek, worden de mogelijkheden merkelijk uitgebreider : Zo kunnen ook bestanden enz. gekoppeld worden aan elke F7-notaregel.