Historiek verkopen

Analyseer in overzichtelijke lijsten en grafieken, wanneer en tegen welke prijs een bepaalde klant een bepaald artikel in het verleden heeft gekocht. Bestudeer zijn omzetcijfers van de afgelopen jaren.

Historiek verkopen: wie, wat, wanneer, tegen welke prijs...? 

Met de module 'Historiek verkopen'  kunt u snel en automatisch gedetailleerde overzichten bekijken en printen. In deze historieken vindt u o.a. de reeds eerder gemaakte verkoopfacturen en bonnen terug.

 

Deze module zit doorheen het hele AXITO-pakket verweven, en het is een van de meest populaire modules. U kunt historieken bekijken per klant, per artikel, enz. Op deze manier kunt u heel snel nagaan wanneer en tegen welke prijs een bepaalde klant een bepaald artikel in het verleden heeft gekocht. Tevens is het ook mogelijk om de omzetcijfers van de afgelopen 9 jaar te bekijken.

Historieken: Verkoophistoriek - AXITO-Software

Historieken per klant

Wanneer en tegen welke prijs heeft een bepaalde klant een bepaald artikel in het verleden heeft gekocht?   

Dit is bijvoorbeeld heel interessant om na te gaan of er nog waarborg van toepassing is.  

 

U ziet direct of het een trouwe klant is. Bovendien kunt u de omzetoverzichten van de laatste 5 jaar (per maand) oproepen, zelfs in grafiekvorm.

Historieken: Financiële Historiek - AXITO-Software

Historieken per artikel

Waneer, tegen welke prijs en aan wie is een bepaald artikel ooit verkocht geweest. 
Op deze manier kunt u ook zien of het een goedverkopend artikel is.

 

Totaalhistoriek

De keuze "Totaal historiek" is een extraatje en hoort gratis bij de module "Historiek verkopen".
Deze keuze laat toe om omzetoverzichten van een klant of artikel, op te roepen van de laatste 5 jaar en dat per maand en voorgesteld in mooie grafieken.

Historieken op basis van alle documenten

De keuze "Totaal historiek" kunt u ook rechtsreeks oproepen bij de verkoopfacturen, verkoopleveringsbonnen, verkoopbestelbonnen en offertes. Zo krijgt u totaal-omzetoverzichten (voor alle klanten) van de laatste 5 jaar en dat per maand EN voorgesteld in mooie grafieken.