Converteren en indexeren starten

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Onderhoud/instellingen > Converteren en indexeren bestanden >

Converteren en indexeren starten

Vanuit het menu

Wanneer u van het menu volgende keuzes selecteert:

oConverteren en indexeren alle bestanden

oIndexeren alle bestanden

Selecteer Converteer-methode

Wanneer u 'Converteren en indexeren alle bestanden' heeft gekozen, wordt een dialoogvenster getoond waar u kunt de converteer-methode kunt kiezen:

clip0426

Ja

Alle bestanden zullen geconverteerd en geïndexeerd worden. Deze selectie duurt altijd het langs.

Neen

Er worden geen bestanden geconverteerd en geïndexeerd.

Aangepast

Alle bestanden worden overlopen, maar enkel die bestanden waarbij er wijzigingen zijn aan de structuur van het bestand zullen geconverteerd en geïndexeerd worden.

Merk op dat bestanden die niet gewijzigd zijn dus ook niet geïndexeerd zullen worden. U kunt hierna altijd nog alle bestanden indexeren (mocht dat nodig zijn).

Nadat u 'J' of 'A' heeft geselecteerd, wordt een dialoogvenster getoond waar u de progressie van deze keuze kunt volgen.

Na het selecteren van bestanden

Wanneer u van het menu volgende keuzes selecteert:

oConverteren en indexeren enkele bestanden

oIndexeren enkele bestanden

en vervolgens de gewenste bestanden heeft opgenomen (zie Selecteren van bestanden), kunt u vervolgens op '* Converteren & indexeren' of '* Indexeren' klikken. Vervolgens wordt ook nu een dialoogvenster getoond waar u de progressie van kunt volgen.

clip0425

clip0422

Het progressie-scherm

Via dit scherm kunt u de progressie van het converteren en indexeren volgen.

clip0427