Synchroniseren bestanden

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Onderhoud/instellingen > Converteren en indexeren bestanden >

Synchroniseren bestanden

Wanneer u deze keuze selecteert, wordt via een dialoogvenster gevraagd of u hiermee wilt doorgaan

clip0428

Nadat u op Ja heeft geklikt, wordt het synchroniseren van bestanden gestart. Hierbij worden enkele meldingen gegeven.

Opmerking: Wanneer u de keuze 'Converteren en indexeren alle bestanden' heeft uitgevoerd, wordt vervolgens altijd automatisch de keuze 'Synchronisatie bestanden (SNEL)' uitgevoerd.