E-docs manueel in de juiste map plaatsen

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  E-docs importen & Exporteren > De IMEX module > Importen E-docs > E-docs importmappen >

E-docs manueel in de juiste map plaatsen

Als u via uw boekhouder of een leverancier e-documenten heeft ontvangen (vb als bijlage in een mail), dan kunt u die importeren door ze eerst naar de correcte bestandslocatie of map te kopiëren. Maak gebruik van deze tabel om te bepalen welke submappen u moet selecteren en kopieer uw e-documenten naar de map New binnen het juiste documenttype.

Voorbeeld

U krijgt een aankoopfactuur die u wilt importeren om vervolgens te boeken in het aankoopdagboek.

U gaat naar ...\_INPUT\eDocs\AccountingPurchase en kopieert het xml-bestand naar de map New.

Zodra u alle documenten naar de correcte map(pen) heeft gekopieerd, dan kunt u naar de volgende stap E-docs importeren in AXITO.