E-docs downloaden

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  E-docs importen & Exporteren > De IMEX module > Importen E-docs > E-docs importmappen >

E-docs downloaden

Wanneer u gebruik maakt van deze keuze, gaat AXITO E-docs automatisch downloaden van een serviceprovider (vb Billtobox). Belangrijk hierbij is dat dit eerst correct moet zijn geconfigureerd in het API beheer.

Aanmelden op het Billtobox platform.

Het aanmelden op het Billtobox platform gebeurd via de Banqup-app van Billtobox. U vult hierbij hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in  die u ook gebruikt op het Billtobox-platform.

Pas nadat u zich correct heeft aangemeld, zullen alle nieuwe documenten op het Billtobox-platform worden gedownload en automatisch in de juiste map geplaatst worden, klaar om geïmporteerd te worden in AXITO (zie de volgende stap E-docs importeren in AXITO).

clip0682