Scherm macro

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Algemeen > De 'Bewerkingen' knoppenbalk > Printen >

Scherm macro

Ieder bestand heeft zijn eigen 'Macro' scherm. Via deze keuze kunt u dat macro scherm printen.

clip0548

Stel dat dat het artikelgroepenbestand getoond wordt

clip0552

Nadat u de keuze 'Printen' en vervolgens 'Scherm macro' heeft gekozen, wordt er via een bijkomende keuzemenu kunt u kiezen

clip0553

oEnkel het huidige macro scherm printen (van het record waarop u stond met de cursorbalk).

oVan alle records in het bestand het macro scherm te printen.

In het 'Print nu' menu selecteert u 'Print nu'. Het volgende zal worden geprint

Het geprinte document

clip0554

Het 'Macro' scherm

clip0555

Zoals u ziet worden dezelfde gegevens geprint zoals ze in het 'Macro'-scherm staan.