Voorbereidingen

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  E-docs importen & Exporteren > De IMEX module > Bijkomende info >

Voorbereidingen

Een aantal instellingen moeten eerst worden uitgevoerd, alvorens kan begonnen worden  met het maken van Peppol- en eFFF-bestanden.

Instellingen API: Indien u e-documenten wilt uploaden of downloaden, moet dit worden ingesteld.

Instellingen dossier: Indien u Peppol-bestanden wilt elektronisch opstellen, moeten u eigen gegevens correct worden ingesteld.

Instellingen onderhoud: Afhankelijk voor wie u e-docs gaat opstellen, moet u misschien werken met een referentienummer (overheden).

Instellingen klant: Voor iedere klant waar u een e-document wilt opstellen, moet u de klantgegevens op een correcte wijze instellen.

Instellingen factuur: Voor iedere factuur kunt u een aantal velden instellen.