Wijzigen opgesplitse records

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Boekhouding > Bankcommunicatie > Dagafschriften inlezen > Dagafschriften verwerken > Video dagafschriften > Video-regel splitsen >

Wijzigen opgesplitse records

Een record van een opsplitsing wijzigen, een extra regel toevoegen of een regel schrappen?

Dit kan allemaal heel eenvoudig: Plaats de cursorbalk op één van deze records en selecteer de knop ': Splits regel'.

Vervolgens wordt de opsplitsing getoond in hetzelfde dialoogvenster en kunt u alle nodige wijzigingen doorvoeren. Nadat u alle wijzigingen heeft doorgevoerd kunt u dit dialoogvenster sluiten door op de PageDown knop te drukken.

Het overzicht wordt opnieuw opgebouwd en u kunt uw wijzigingen direct zien.