Webshop koppeling

Waarom zou u zichzelf dubbel werk op de hals halen en uw data op twee verschillende plaatsen aanpassen? 

Bespaar uzelf een hoop tijdgeld en moeite door uw webshop te koppelen met het AXITO-pakket. Synchroniseer in een handomdraai uw artikelenklanten en bonnen tussen uw webshop en uw administratie.

Wat is een webshopkoppeling? 

Een webshopkoppeling zorgt ervoor dat uw data automatisch gesynchroniseerd wordt tussen uw webshop en uw administratie. Het is dus een constante communicatie tussen beide die ervoor zorgt dat u niet alles twee keer hoeft aan te passen.

 

In het geval van onze webshopkoppeling betekent dat dat u uw volledige webshop kunt beheren via AXITO. 

Synchronisatie van uw artikelen 

Artikelen toevoegen en wijzigen op een webshop kost veel tijd. Bovendien heeft u alles al in uw artikelenbestand staan. Waarom zou u nog de moeite doen om alles opnieuw in te voeren op de webshop?

 

Dankzij de synchronisatie van artikelen tussen uw artikelenbestand en de webshop kunt u alle artikelen beheren vanuit AXITO. U kiest welke artikelen online moeten verschijnen, en even later staan ze op uw webshop te koop.

 

Meer nog, u kunt zelfs automatisch de foto's van uw artikelen, alle omschrijvingen etc. meesturen. Alles gebeurt dus centraal!

Synchronisatie van uw voorraad 

Maakt u gebruik van voorraadbeheer? Dan synchroniseert de koppeling elke voorraadverandering automatisch. 

 

Verkoopt u via de webshop, dan zorgt de koppeling ervoor dat uw voorraad voor dat artikel in AXITO ook onmiddellijk verandert. 

 

Verkoopt u in de winkel, of via een andere soort bestelling, dan geeft het programma dat door naar de webshop om te voorkomen dat uw klanten niet-leverbare artikelen bestellen.

Automatisch verwerken van bestellingen

De communicatie tussen AXITO en uw webshop is geen eenrichtingsverkeer. Wanneer klanten bestellingen plaatsen via de webshop, verschijnt er automatisch een bestelbon in het programma. U hoeft de bestellingen dus niet constant zelf te controleren via het platform van uw webshop.

Kortingenboek, klantenaccounts en nog veel meer... 

De webshopkoppeling staat nooit stil. Hoewel de bovenstaande features ongetwijfeld het allerbelangrijkste zijn, breiden we de functionaliteit van de koppeling constant uit.

 

Zo zijn bijkomende features op dit moment het synchroniseren van uw kortingenboek en het aanmaken van klantaccounts voor bestaande klanten. De focus van de koppeling ligt echter op de B2C-context!