Navigation:  Verkoopbeheer > Offertes > Bijkomende info >

De AXITO-knoppenbalk

Zowat alle keuze die in het offertes bestand voorkomen zijn gelijk aan deze bij het facturatiebestand of leveringen- of bestelbonnenbestand. Het grootste verschil is dat bij het toevoegen van een offerte, de voorraad nooit zal worden gewijzigd.

Diversen

Als u vanuit het offertesbestand kiest voor 'Diversen' krijgt u een menu te zien met daarin diverse mogelijkheden.

1.Instellingen: via deze keuze kunt u diverse instellingen wijzigen (met betrekking op de offertes).

2.Lijst van de verschillende documenten. Per document kunt u een aantal gegevens wijzigen, zoals hoe vaak document printen, instellingen met betrekken op het gebruikte papier, positie van de bedrijfsgegevens op het document, vaste tekst op het document.

Y

Instratat document xxxxx. Via deze keuze krijgt u een lijst van alle instrastatboekeing van het betreffende document te zien.

Einde

U verlaat het offertebestand met behulp van <E> of <Esc>. Hierdoor komt U terug in het hoofdmenu terecht.