AXITO specialiseert zich in administratieve bedrijfssoftware die bruikbaar is voor iedere medewerker.

Bij Axito wordt service, transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel gedragen. Wij gaan voor een klantvriendelijke IT-omgeving. Een IT-omgeving zonder zorgen, waardoor u zich volledig zal kunnen concentreren op uw eigen core-business.

Een beetje geschiedenis

 

In 1991 richtte Jacky CTS Software op. Als systeemanalist-programmeur van opleiding met als specialisatie boekhouding was het zijn doel om gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen voor zelfstandigen en kmo's.

 

Niet veel later, in 1992 kwam broer Luc Smeulders, net afgestudeerd als industrieel ingenieur het bedrijf versterken.

 

In samenwerking met tal van externe boekhouders en boekhoudkantoren (o.a. Jean Mostert, Enzo Conversano, Jean Meuris, Marc Verstraten, Wim De Wit, Marcel Poncelet, Annemie Bergmans, Theo Poncelet enz.) ontwikkelden Jacky en Luc een administratief softwarepakket dat zowel technisch als functioneel op punt staat. Met de bijzondere smartKEY-aanpak staat de supersnelle inputsnelheid centraal. Deze aanpak is voor zowel boekhouders als bedienden een zegen.

 

Sinds 2004 is AXITO bv de opvolger van CTS Software. AXITO is een unieke geregistreerde merknaam, wat zeer moeilijk realiseerbaar is met 3-letterwoorden zoals CTS. Met een beetje goodwill herkent u in AXITO de gedachte “Actie in IT voor Ondernemingen”.

 

AXITO specialiseert zich in administratieve bedrijfssoftware die bruikbaar is voor iedere medewerker, en die eenvoudig, snel en kostenefficiënt is.

Organisatie AXITO

Kerngedachten van de gebroeders Jacky en Luc

  • “We vinden het belangrijk om klanten tijdig en correct te helpen als ze onze ondersteuning nodig hebben.”
  • “We doen er alles aan om met onze producten en diensten onze klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren.”
  • “Wij willen een goede en betrouwbare leverancier voor onze klanten zijn en een aantrekkelijke werkgever voor onze medewerkers.”
  • “We streven ernaar om bij te dragen aan een betere omgeving om te leven en te werken.”